Jistebník – Vratimov 1:3 (0:1)

Sestava: Sotorník – Klimsza, Babič, Michalčák, Piskoř – Stibor, Hrdý (78. Mikšovič), Osvěčík V., Osvěčík M. (69. Štromp P.) – Trmal (90. Valášek), Ezeamaku (63. Ledvina)

Branky: 30. Trmal, 85. Michalčák, 90. Mikšovič

Hodnocení asistenta trenéra Peška:

Dnešní utkání bylo spíše o nadměrné bojovnosti, než o fotbale. Hrálo se na velmi těžkém a podmáčeném terénu, kde se míč často zastavoval v kalužích vody. Do zápasu jsme sice vstoupili aktivně, ale Hrdý svou šanci neproměnil. Poté se do zápasu dostali také domácí a v těchto chvílích nás podržel skvěle chytající Sotorník a jednou ho zastoupila branková konstrukce. Opět se potvrdilo známe pravidlo “nedáš, dostaneš”. Ezeamaku výborně vysunul Trmala a ten nás dostal do vedení.

Druhá půle začala stejně, jako ta první. M. Osvěčík nás mohl poslat do dvoubrankového vedení, ale svou velkou šanci neproměnil. Zdálo se, že máme zápas pod kontrolou, ale domácí se snad poprvé v druhém poločase dostali k naši brance a po rohovém kopu vyrovnali. Zareagovali jsme přeskupením řad a Michalčáka vyslali do útoku. Toto rozhodnutí bylo rozhodující, jelikož to byl právě on, kdo dostal míč na hranici velkého vápna a střelou k tyči vstřelil rozhodující branku. V závěru jsme ještě z rychlého protiútoku přidali třetí branku Mikšovičem.

S těžkým terénem jsme si dnes poradili velmi dobře. Věřím, že bojovnost a touhu vyhrát ukážeme i v příštím domácím utkání, kdy přivítáme Dobrou.

Video z oslav zde.