Dobratice – Vratimov 3:2 (0:1)

Branky: 33. Michalčák, 67. Hrdý

Sestava: Štromp – Jašek (68.A.Tříska), Michalčák, Harbáček, Kašuba – Pešek, Osvěčík V. (82. Macák), Trmal (75. Ledvina) – Brezula (85. Bandy), Svěnčík, Osvěčík M. (61. Hrdý)

Hodnocení asistenta trenéra Peška:

Nechce se mi ani věřit tomu, jakým způsobem jsme dnešní zápas ztratili.

V prvním poločase jsme z mladičkého brankáře domácích udělali hvězdu zápasu. Co my neproměníme za šance, to se jen tak nevidí. K tomu všemu za poločas ještě stihneme třikrát trefit tyč a ve druhém poločase taky snad dvakrát. Opět jsme urazili fotbalového boha, který nám to v druhém poločase vrátil dokonale. Nechali jsme se znechutit výroky rozhodčího a domácí nechali zápas otočit. Sice jsme pak vyrovnali, ale následně jsme začali dělat naprosto šílené věci. Chtěli jsme tak moc vyhrát, že jsme v jednu chvíli hráli snad na 6 útočníků a naše hra se rozpadla. Absolutní šílenost, kterou domácí potrestali a po jednom z útoku do naši otevřené obrany, zápas rozhodli.

To co se stalo ve druhé půli beru na sebe. Jako hrající asistent trenéra, tohle musím na hřišti ukočírovat.

Utkání hodnotí Dan Harbáček:

Do dnešního utkání jsme vstoupili aktivně, od začátku jsme soupeře přehrávali a téměř k ničemu ho nepustili, naopak směrem dopředu jsme hráli aktivně a domácí jsme několikrát zatlačili k jejich vlastní bráně. Obzvlášť druhá polovina prvního poločasu se nám povedla, vypracovávali jsme si jednu obrovskou šanci za druhou, několikrát jsme šli sami na bránu, avšak domácí od pohromy zachránil výborný výkon brankáře. Do kabin jsme šli alespoň za stavu 1:0, kdy se z přímého kopu po tečované střele prosadil Petr Michalčák. O poločase jsme si řekli, že musíme pokračovat v předvedeném výkonu a konečně začít dávat góly, jenže to se nestalo a naopak jsme do druhého poločasu vstoupili špatně a po 15 minutách už jsme prohrávali 2:1. Potom jsme se zase zvedli, byli jsme lepší, ale vyústil z toho pouze vyrovnávací gól z rohového kopu. Ke konci zápasu se soupeři naskytla možnost útočit do otevřené obrany a 3 minuty před koncem jsme inkasovali gól na 3:2. Příští týden hrajeme doma proti Jablunkovu a doufám, že opět ukážeme naši kvalitu a 3 body zůstanou ve Vratimově.