25.2.2018 Vratimov B : Staříč 4:1 (1:0)

Branky: 2 Tříska T, Bandy, Adámek

Sestava: Šipula – Gašman ( 25. Tříska A.), Konečný, Pešek, Tylšar P. (46.Tylšar V.) – Adámek, Bandy, Duží (46. Raška), Žižka, Hudeček (46. Kontra) – Tříska T. (46. Drozd)

Komentář: V mrazivém počasí jsme se ve 4. kole zimního turnaje utkali s fotbalisty Staříče. Opět jsme zkoušeli nové rozestavení 4-5-1, které bylo praktikované již v minulém utkání. Už ve 12. minutě jsme se dostali do vedení díky průniku Robina Bandyho napříč hostující obranou. Naše obrana naopak po celý 1. poločas pracovala spolehlivě, a tak nás mohla vystrašit pouze rána zpoza šestnáctky, která mířila do břevna. Ani v útoku jsme nezaháleli a dostávali jsme se do šancí, které však zůstaly nevyužity. Ve druhém dějství pokračoval víceméně vyrovnaný souboj obou mužstev a hosté byli dokonce v 55. minutě za svůj výkon náležitě odměněni vyrovnávací brankou z trestného kopu, dorážkou po zásahu našeho brankáře. Oboustranně kvalitní fotbal pokračoval a po jednom z našich rychlých protiútoku a přesném lobu Ondřeje Adámka v 63. minutě jsme se opět ujali vedení v zápase. Pak už jsme definitivně zápas ovládli a v 70. minutě po rohovém kopu a krásné voleji Tomáše Třísky zvýšili na 3:1, stejný hráč na závěr přidal ještě svou druhou branku a uzavřel tak gólový účet utkání.

Trenér byl spokojen zejména s obrannou činností, která byla často slabinou našeho týmu na podzim. Celý mančaft odvedl dobrý výkon i v těchto nelehkých podmínkách a pojistil si tak průběžné 1. místo.

Poslední zápas zimního turnaje je zatím odložen a tak naše „béčko“ odehraje v neděli 4.3.2018 od 14:00 přátelák proti staré gardě Petřvaldu.