Nový ročník I.A třídy jsme zahájili vysokou výhrou na hřišti Dobratic.

TJ DOBRATICE – FC VRATIMOV 1:4 (0:2)

Domácí měli skvostnou přípravu, takže naši borci nastoupili s respektem a plnili taktické pokyny a měli jednoznačně více ze hry. Dostávali jsme se do šancí a v 8. minutě proměnil skóre Svěnčík. Pak spálili další příležitosti Svěnčík, Pařenica a Pešek. Nadále jsme měli převahu a ve 35. minutě zvýšil Pešek nádherně hlavou na 0:2. Domácí pouze nakopávali dloughé míče na Causidise, který byl nejlepším hráčem Dobratic a znamenal pro naší branku největší nebezpečí. Ale toho jsme dokázali uhlídat a vedli nadále o dvě branky.

Ve druhé části jsme na mokrém terénu nadále kontrolovali hru. Jenže domácí z náhodné šance snížili a po obdržené brance Vratimovští začali mít strach o výsledek. Domácím narostla křídla a mezi 60. až 70. minutou měli domácí tlak. Nakonec udeřilo na druhé straně. V 80. minutě zvýšil po krásném pasu Stuchlíka kapitán Svěnčík na 1:3. To Dobratické definitivně zlomilo a střídající Hudeček po krásné kombinační akci stanovil konečný výsledek na 1:4. Vítězství bylo nečekaně vysoké, ale zasloužené.

Branky: Svěnčík 2, Pešek, Hudeček

Sestava: Kubala – Stuchlík, Pešek (89. Drozd), Skoupý – Kaduch, Pohlutka (33. Tříska T.), Pařenica, Klejnot, Kašuba – Svěnčík, Lukeš (87. Hudeček).