Na poslední chvíli dochází ke změně v přípravě našich A mužů. Páteční duel s karvinským B týmem se ruší, místo toho budeme hrát s Opavou B.

Druhé přípravné utkání již pod hlavičkou vratimovského klubu jsme měli v pátek 9. července odehrát na hřišti divizního B týmu ligové Karviné. Zápas ale domácí tým během čtvrtečního dne zrušil.

„Podařilo se ale narychlo domluvit jiné utkání. Budeme hrát v pátek s béčkem Opavy,“ prozradil Daniel Černaj, sportovní ředitel FC Vratimov, a.s.

Doplňme ještě, že se střetnutí odehraje od 17.00 hodin na hřišti ve Velkých Hošticích.

POSLEDNÍ ZMĚNY V KÁDRU

Z kádru, který se pomalu již rýsuje na novou sezonu v Moravskoslezské fotbalové lize, nám vypadlo jméno krajního obránce Jakuba Dudka. „Kuba nám oznámil, že mu to nevychází z pracovních důvodů. Dělá dvanáctihodinové směny, takže nejde u něj skloubit práci s trénováním,“ osvětlil situaci kolem mladého beka Černaj.

Ze zkoušky v druholigovém Prostějově se vrátil Denis Dziuba. „Dziubič momentálně u nás zůstává, naopak by naše zadní řady měl rozšířit pětadvacetiletý nigerijský obránce John MackDonald Igbinoba, který je hráčem Dětmarovic. Tam zatím s klubem jednáme,“ dodal Černaj.

TRENÉŘI POTVRZENI

Po konci trenérského tandemu Jan Žižka a Jakub Hottek převzala třetiligové mužstvo dvojice Filip Racko s Davidem Arabaszem. Ta u týmu nakonec zůstane a povede jej v třetí nejvyšší soutěži.