Druhý květnový víkend se nesl v duchu vyvrcholení vratimovského Masters, na programu byly poslední dva zápasy, a to zápasy tzv. o medaile. V utkání o bronz a cenu v podobě balíčku špekáčků se střetli David Ledvina a Jakub Piskoř, tuto bitvu lépe zvládl ten mladší účastník Jakub, který vyhrál ve dvou setech 6:2 a 6:1 a došel si tak pro pomyslný bronz, na Davida tak zbyla pouze nepopulární bramborová medaile. Oběma borcům samozřejmě gratulujeme k jejich úspěchu v turnaji.

Trochu netradičně se ještě před bojem o bronz událo velmi očekávané finálové utkání, ve kterém se utkali trenér Filip Racko s kapitánem Radimem Peškem, kteří se i přes veškerou snahu vyhrát museli nakonec rozejít smírně za stavu 1:1, po setech 5:7, 7:6. Utkání muselo být ukončeno po dvou hodinách, poté co našim borcům vypršel čas na kurtu.

Vratimovské MASTERS má tak hned dvojici vítězů. Koneckonců v tomto turnaji nešlo primárně o to kdo vyhraje, ale aby se v tomto čase udržel kontakt mezi hráči, kteří se tak vzájemně mohli potkat a popovídat si a v neposlední řadě se také trochu zapotit.

Následné předání cen proběhlo v pondělí, Filip a Radim si za společné 1.-2. místo každý odnesl poukaz na 500 Kč od společnosti JOMA a 2,5 kg kuřecích řízků, navrch k tomu dostal Filip i vratimovskou roušku. Třetí Jakub vyhrál balíček špekáčků a spoluhráči už se tak mohou těšit na následnou opékačku.