FC VRATIMOV – DOLNÍ DATYNĚ 3:2 (3:1)

I druhé domácí utkání v řadě s týmem ze špice tabulky jsme zvládli na jedničku. Nebezpečného soupeře, který si poradil i s Čeladnou a Starým Městem, jsme dokázali porazit.

Od začátku jsme byli velice aktivní v útoku a také zodpovědní v obraně. Už v 10. minutě otevřel skóre Pařenica, ale hosté bleskurychle vyrovnali, když se trefil Dolák – 1:1. Pokračovali jsme v aktivní hře a za další tři minuty jsme mohli získat vedení zpět. Sudí Chlebovský ale jasnou penaltu za sražení Svěnčíka neodpískal a o velkou šanci nás jednoznačně obral. Na druhý gól jsme si museli počkat až do 37. minuty, kdy se prosadil po standardní situaci Pešek. Do konce první půle jsme dokonce přidali i třetí gól, a ten stál opravdu za to. Svěnčík trefil z pětvadaceti metrů nádherným volejem šibenici a my vedli 3:1.

Ve druhé části jsme se už soustředili hlavně na ubránění náskoku. Zodpovědným výkonem v defenzívě se to podařilo, když hosté v samotném závěru pouze korigovali na konečných 3:2.

Utkání se muselo hlavně v první půli líbit. Hráči se opět přesvědčili, že když dají do zápasu vše a hrají zodpovědně, tak se mohou měřit i s týmy ze samotné špičky tabulky.

Branky: 10. Pařenica, 37. Pešek, 41. Svěnčík – 12. Dolák

Sestava: Kubala – Gara, Stuchlík, Pohludka, Kaduch (78. Tříska T.) – Pařenica, Klejnot (90. Hudeček), Pešek R., Kašuba – Lukeš (92. Pešek D.), Svěnčík (79. Skoupý).