Vratimov – Jablunkov 2:0

Branky: 64. Michalčák, 74. Svěnčík

Sestava: Štromp – Stuchlík (69. Ledvina), Harbáček, Kašuba – Pešek (83. Macák) – Jašek, Osvěčík V., Trmal (83. Bandy), Brezula (77. Tříska A.) – Michalčák, Svěnčík (75. Osvěčík M.)

Hodnocení asistenta trenéra Peška:

V této sezóně jsme odehráli zápasy, ve kterých jsme předvedli dobrý výkon, a přesto jsme nevyhráli. Nyní jsme nepodali dobrý výkon a vyhráli. Dá se říct, že se štěstí tentokrát přiklonilo na naší stranu.

Vzhledem k výsledkům, je do konce sezóny stále o co hrát. Určitě se minimálně o druhé místo popereme. K tomu ale potřebujeme, aby všichni táhli za jeden provaz.

Utkání také zhodnotil David Ledvina:

Do dnešního zápasu jsme šli s tím, že si chceme upevnit třetí místo a napravit předchozí domácí nezdary, první poločas byl opatrný, hrálo se od vápna po vápno, bez vyložené šance, i když jsme měli herně navrch, gól zkrátka nepadl. Byl to zápas o jednom gólu, který se nám díky bohu podařilo vstřelit, po centru Franty Jaška se prosadil Péťa Michalčák. Poté po skvělé práci Vojty Trmala přidal pojistku Mára Svěnčík a 3 body tak zůstaly doma, věřím, že to byla dobrá pozvánka na další domácí utkáni, které odehrajeme hned příští sobotu s Jistebníkem.