Doma další ztráta a opět bez vstřelené branky.

Vratimov – Dobrá 0:0

Sestava: Štromp – Jašek, Michalčák, Stuchlík – Pešek – Osvěčík V. , Macák , Svěnčík , Brezula (82. Tříska) – Trmal (68. Osvěčík M.) , Bandy (73. Hrdý)

Hodnocení trenéra Racka:
Utkání se mi hodnotí hodně složitě, protože to byl zápas dvou rozdílných poločasů. První půle byla podle mě nejlepší jakou jsme letos předvedli. Hráli jsme hodně aktivně, vysoko presovali a soupeř vůbec nevěděl kde mu hlava stojí. Jenže jsme nedokázali proměnit ani jednu z našich šancí, které postupně zahodili Trmal, Brezula, Svěnčík i Michalčák. Podle mě měl být poločas alespoň 3:0, bohužel se odcházelo do kabin za stavu 0:0. No a druhý poločas byl úplně o něčem jiném, zhruba do 75. minuty byla lepší Dobrá, která si vypracovala i nějaké šance, ale Štromp nás podržel. Náš pohyb už nebyl jako v prvním poločase a začali jsme kazit i věci které nám v první půli vycházeli. Ke konci zápasu jsme si ještě vytvořili další stoprocentní šance, ale opět jsme selhali v koncovce. Dnes bychom branku asi nedali, i kdybychom hráli až do večera.

Další domácí ztráta nás mrzí, navíc jsme opět doma nevstřelili ani gól, což je alarmující. Nezbývá nám nic jiného než poctivě pracovat a potrénovat zakončení, ve kterém se nám teď moc nedaří.

Utkání zhodnotil Robin Bandy:

V dnešním zápase jsme chtěli navázat na výkon, který jsme předvedli v Hrabové a potvrdit to dalšími třemi body. Toto se nám v prvním poločase dařilo velmi dobře, byli jsme aktivní, vyhrávali spoustu soubojů uprostřed hřiště, a hlavně jsme si také vytvořili několik gólových šancí, bohužel jsme však žádnou z nich neproměnili. V druhém poločase se podle mého názoru hra značně vyrovnala a už jsme tolik nedominovali. Přesto jsme si par slibných šancí vytvořili, ale dneska nám nebylo přáno vstřelit branku, což se potvrdilo v závěru, kdy jsme neproměnili jednu nebo dvě vyložené šance. Na jaře nám domácí zápasy příliš nevychází, ale takový je někdy fotbal a musíme v dalších zápasech ukázat naši kvalitu, kterou určitě máme.