Hrabova – FC Vratimov 0:3 (0:1)
Branky: 34. a 74. Svěnčík, 53. Trmal
Sestava: Štromp, Jašek, Michalčák, Harbáček – R. Pešek (80. Kašuba) – Osvěčík, Macák, Svěnčík, Brezula – Trmal (77. M. Osvěčík), Hrdý (59. Bandy)

Hodnocení trenéra Racka:
V utkání jsme udělali hned několik změn po nepovedeném utkání s Albrechticemi. Do utkání jsme vstoupili velice dobře a od začátku jsme byli aktivní. Vypracovali jsme si několik golových šancí, dokonce Hrdý a později Brezula šli sami na brankáře, který je ale vychytal. Poté mohlo udeřit na druhé straně, když z ojedinělého brejku vytáhl Štromp golovou střelu domácích na tyčku. Nakonec jsme se prosadili, když ve 34. minutě prostřelil domácího brankáře Marek Svěnčík. Následující minuty patřily domácím, kteří si vypracovali několik standardních situací, které jsme však přežili bez úhony. Druhý poločas už byl zcela v naši režii, domácí jsme do ničeho nepustili a naopak jsme si vytvořili několik šancí, kdybychom proměnili alespoň polovinu z nich, mohl být výsledek klidně dvojnásobný. Bohudík jsme proměnili alespoň dvě z nich a zápas v poklidu dohráli.
Po tragickém výkonu s Albrechticemi byl dnešní zápas úplný opak, hráči jezdili po zadku a přišla zasloužená odměna. Když budeme ke všem utkáním přistupovat jako dnes, budeme úspěšní, jinak to ani nejde. Hráčům děkuji za předvedený výkon.
Hodnoceni Tomáše Hrdého:
Do utkání jsme vstoupili velice aktivně a od prvních minut jsme kontrolovali průběh hry. Jen v prvním poločase jsme si vypracovali minimálně čtyři stoprocentní šance, a především ta moje a od Brezyho velmi hlasitě volaly po gólu. Klid na kopačky nám dodala až vedoucí branka Svěnči, který korunoval svůj velice dobrý výkon. Nutno podotknout, že i Hrabová měla v prvním poločase velkou šanci, ale výborně chytající Honza Štromp byl proti. V druhém poločase jsme podpořili dobrý výkon další brankou, když se po krásném centru Ociho prosadil agilní Trmi. Ve zbývajícím čase domácí otevřeli hru a následovala další várka našich velkých šancí. Prosadit se však dokázal již jen Svěnča a uzavřel tak konečný účet utkání na 0:3. Chtěl bych pochválit celý mančaft za bojovný výkon a zároveň se omluvit za nevyužité šance. Příští týden bych chtěl všechny pozvat na domácí utkání, kde uděláme vše proto, abychom potvrdili body z venku. Díky za podporu.