FC VRATIMOV – STARÉ MĚSTO 0:1 (0:1)

V zápase s lídrem tabulky jsme čekali dobrý fotbal proti těžkému soupeři. Očekávání se naplnila a obě mužstva předváděla fotbal, který se divákům musel líbit. Našim borcům se hra dařila a vytvářeli si velké množství šancí, jenže v koncovce jsme opět vyhořeli, což nás stálo cenné body. Obrovské šance Pařenici a Třísky volaly jednoznačně po gólu. Bohužel udeřilo jen na druhé straně. Po evidentním faulu na našeho gólmana hosté vstřelili gól, který sudí překvapivě uznal. Ke cti našich hráčů slouží to, že se nezlomili a do konce zápasu dobývali hostující branku a snažili se minimálně o vyrovnání. Po celý zápas byli lepší, ale štěstí přálo jen hostům, kteří sice nedali v 60. minutě penaltu, ale odvezli si všechny body. Porážka byla s ohledem na průběh zápasu a množství stoprocentních příležitostí hodně krutá.

„Pokud moji svěřenci budou hrát jako dnes, musí výhra přijít. Teď se musíme pořádně připravit na Čeladnou, kde bychom chtěli zabodovat,“ řekl po zápase kouč Jiří Hořínek.

Sestava: Kubala – Gara, Stuchlík, Pešek, Kašuba – Tříska T., Klejnot, Pohludka, Pařenica – Lukeš, Tříska S. (75. Kaduch).