Dnes se Vám představí náš ,,ochránce,, Robin Bandy, na kterého ukázal David Ledvina.

Ahoj, jmenuji se Robin, je mi 25 let a tímto příspěvkem chci pozdravit všechny fanoušky vratimovského fotbalu, protože kvůli nim to děláme a jsem rád, že nás poznají i jinak, než jen jako dřeváky na hřišti.  Ve Vratimově hraji již poněkolikáté, před tím jsem hrál většinu dorostu v Havířově a pak během studia na VŠ jsem se tzv. potloukal po nižších soutěžích a do Vratimova jsem se opět vrátil asi před 2 lety, když se zakládal B tým a časem jsem dostal do A týmu, kde jsem momentálně hodně spokojený. Je tu super parta kluků se kterými jsem hrával dříve ať už zde nebo v Havířově.
Momentálně pracuji druhým rokem u MP Ostrava, jedná se o zajímavou práci, ve které se zároveň moc nenadřu a tudíž mi zůstává i trocha energie na fotbal. Jako další pozitivum mého zaměstnání beru to, že mi v práci vychází vstříc ohledně toho, abych stíhal zápasy nebo případně tréninky občas, protože máme nepřetržitý pracovní režim, takže pracujeme i o víkendech. Na druhou stranu se považuji, za ambiciózního člověka, takže vím, že se nejedná o práci na celý život.
Mezi mé záliby patří kromě fotbalu, turistika, cyklistika, rád se podívám na dobrý film nebo seriál a když mám náladu, tak rád něco uvařím. Ale v současné době se snažím trávit každou volnou chvilku se svoji přítelkyní, protože jsme se před nedávnem společně sestěhovali a také se připravujeme na půlku září, odkdy už budeme tvořit rodinu ve třech. Tímto jí chci poděkovat za to, že mi toleruje fotbal, protože vím, že to nemá nejlehčí.

Jako dalšího překvapivě nominuji svého dlouholetého parťáka a kamaráda, se kterým jsme toho spolu zažili spoustu na hřišti i mimo něj, Kubu Laca Macáka.