Další týden, další výhra

Jistebník 0:1 FC Vratimov

Sestava: Juras – Stuchlík, Jašek, Michalčák, Kašuba – Macák (90. Racko), Pešek R. (46. Harbáček), Osvěčík V. – Trmal (46. Ledvina), Bandy (68. Osvěčík M.), Brezula (88. Štromp)

Branky: 37. Trmal

Hodnocení asistenta trenéra R. Peška:

V Jistebníku jsme odehráli velice těžké a bojovné utkání.

Od začátku jsme chtěli hrát aktivně a myslím, že první poločas se nám to vcelku dařilo. Po většinu času, jsme měli míč na svých kopačkách a dobývali branku soupeře. První branku mohl vstřelit V. Osvěčík, jeho krásna střela skončila však pouze na tyči. Do vedení i přes naši převahu se paradoxně mohli dostat domácí, když jsme propadli v obraně a domácí útočník běžel sám na branku, poradil si i s gólmanem, ale naštěstí pro nás nedokázal přesně zakončit do prázdné brány. Za naši aktivitu jsme byli odměněni v 37. minutě, kdy Brezula a Trmal skvěle napadali rozehrávku soupeře. Druhý jmenovány vystihl přihrávku domácího obránce a poradil si výborně. Trmi, tak potvrdil svou formu, a to i přes zdravotní problémy, navzdory kterým nastoupil. Domácím jako by docházeli ke konci poločasu síly. Sám jsem mohl tým uklidnit, během dvou minut jsem se dostal do dvou 100% šancí, které jsem zazdil.

Po přestávce jsme chtěli na hru v první půl navázat. Stále jsme měli mírnou převahu, ale z utkání, už byl spíše boj. Náš náskok mohl pojistit hned dvakrát opět V. Trmal, bohužel vždy chyběl kousek. O vítězství jsme museli bojovat do samotného konce. Domácí se dostali do par slibných zakončení, ovšem žádné z nich nebylo příliš nebezpečné a my se tak mohli radovat z důležitého vítězství.

Jsem rád, že jsme tohle utkání zvládli. Nyní máme před sebou poslední dva zápasy na podzim. Uděláme vše proto, abychom obě utkání zvládli. Pokud se nám to povede, tak půjdeme do jarních bojů z prvního místa, a to je velká motivace.