SK BRUŠPERK – VRATIMOIV 3:1 (0:0)

Naši hráči vstoupili do zápasu se snahou odčinit ostudný výkon s Albrechticemi. Herně se to povedlo, ale výsledkově ne. Od počátku se hrál zajímavý fotbal nahoru dolů, kdy ale střelci obou týmů zahazovali jednu šanci za druhou. To se změnilo

Do druhé části jsme vstoupili lépe a měli tři gólové šance. Bohužel jsme je neproměnili a v 59. minutě naopak inkasovali. Nesložili jsme zbraně a byli za to záhy odměněni, když v 63. Minutě krásnou střelou z dálky srovnal skóre Marek Svěnčík. Naše radost ale trvala jen jednu minutu, když z další akce šli domácí opět do vedení. Nadále jsme se tlačili do útoku, ale šance zahazovali. Domácí svůj náskok pojistili třetí branku po hrubé chybě v obraně a náskok už si pohlídali. Hráči se nevzdali a bojovali až do konce, ale skóre už nezměnilo, takže odjeli bez bodu. Výkon byl o poznání lepší než v minulém kole, ale střelecká impotence a individuální chyby úspěch zhatily.

Branka: 63. Svěnčík

Sestava: Svatoš – Klejnot (75- Hudeček), Drozd (88. Tříska A.), Stuchlík, Kašuba – Kaduch (82. Vojkovský), Pohlutka (77. Tříska T.), Skoupý, Pařenica – Lukeš (87. Pešek), Svěnčík.