FC Vratimov 0:1 Stonava

Sestava: Štromp – Jašek, Michalčák, Harbáček, Kašuba – Macák (86. Stuchlík), Pešek R., Osvěčík V. (80. Tříska A.) – Trmal, Bandy (61. Osvěčík M.), Brezula (68. Uherčík)

Hodnocení trenéra R. Peška:

Myslím, že jsme odehráli lepší utkání než minulý týden ve Starém Městě. Paradoxně nám to však na body nestačilo.
Do zápasu jsme vstoupili aktivně a po celý první poločas jsme byli lepším týmem. Vypracovali jsme si řadu šancí, z nichž některé byly opravdu vyložené. Bohužel Trmal, Brezula ani Macák své šance neproměnili. Soupeř měl taky jednu velmi dobrou příležitost, kterou však zlikvidoval Štromp.

Začátek druhého poločasu se nesl v podobném duchu. Dostávali jsme se k zakončení, ale už jsme nebyli nebezpeční jako v první půli. Postupem času nám začaly docházet síly a do nebezpečných pozic se začal dostávat spíše soupeř. Dvakrát nás zachránil od inkasování Štromp. Když už se zdálo, že zápas skončí remízou, tak se po naši chybě ve středu pole a šťastnému odrazu dostal k míči Stonavský Zoller, který šel sám na brankáře a skóroval. Po tomto gólů rozhodčí zápas ukončil.

Minulý týden jsme měli štěstí my, tentokrát soupeř, to je prostě fotbal. Každá série jednou končí. Prohra nás hodně mrzí, ale neděláme z toho žádnou vědu. Klukům děkuji za výkon a věřím, že v Libhošti budeme mít více klidu v koncovce a tuto porážku odčiníme.