TJ Sokol Dobrá 3:3 FC Vratimov

Sestava: Štromp – Stuchlík, Harbáček, Michalčák, Jašek – Uherčík (66. Trmal), Pešek R., Osvěčík V.,  Kašuba– Brezula (82. Racko), Ledvina (Osvěčík M.)

Branky: 2. Pešek R., 34. Ledvina, 41. Kašuba

Z Dobré se vracíme jen s bodem.

Utkaní v Dobré pro náš skončilo mírným zklamáním, a to především po velmi slušném prvním poločase, který jsme vyhráli v poměru 3:1. V poločase druhém totiž přišlo rozčarovaní, kdy jsem díky vlastní laxnosti a nedůrazu při standardních situacích ztratili náskok a malém dokonce odešli jako poráženi. Bod z venku se sice počítá, ale výhra byla velmi blízko.

Hodnocení asistenta R. Peška:

V Dobré jsme odehráli na těžkém terénu zápas dvou rozdílných poločasů.

V prvním poločase se nám konečně povedl vstup do utkání, kdy jsme se po nacvičené standardní situaci, hned ve druhé minutě ujali vedení. Bohužel hned za čtyři minuty bylo vyrovnáno, kdy soupeř potrestal naše laxní bránění při rohovém kopu. V dalším průběhu prvního poločasu jsme si opět vypracovali řadu šancí, z nichž jsme dvě proměnili a do kabin šli s dvougólovým náskokem.

Do druhé půle jsme nastoupili, jako by se nám nemohlo nic stát. Těžko jsme se dostávali na půli soupeře a hned v prvních patnácti minutách jsme obdrželi dva rychlé góly. Oba opět ze standardních situaci, které nám dělají problémy nejen v tomto utkání. Snížení na 2:3 přišlo po zbytečném faulu a nedůrazném bránění. Vyrovnáno pak bylo po správně nařízené penaltě. Poté se náš výkon trošku zlepšil, ale na rozhodující gól to nestačilo. Šance na vítězný gól měl soupeř i my.

Za druhý poločas jsme si vítězství nezasloužili a remíza je tak spravedlivá.

Pozitivum tohoto zápasu je dobře odehraná první půle a to, že i s přípravou jsme už 6 zápasu neprohráli. Nyní je ale zapotřebí začít sbírat vítězství. Věřím, že se nám to v následujícím utkání podaří.

Chtěl bych pochválit i domácí diváky, kteří i za nepříznivého stavu domácí tým stále povzbuzovali. Také děkuji hrstce našich diváků, kteří za námi do Dobré přijeli a povzbuzovali nás.