SK Beskyd Frenštát 1:1 FC Vratimov

Sestava: Juras – Stuchlík, Pohludka, R. Pešek, Kašuba – Brezula, J. Pešek, Racko, Dawid (87. D. Pešek) – Bandy, Svěnčík (33. Osvěčík)

Branky: 20. Brezula

Remíza ve Frenštátě zpečetila náš osud v soutěži.

V neděli jsme odehráli předposlední kolo Krajského přeboru na půdě Frenštátu, ve kterém se naše mužstvo prezentovalo sympatickým výkonem. Vzhledem k trávníku, který byl sudím Siverou uznán za regulérní, s poznámkou, že už o nic nejde, jsme toto utkání herně zvládli velmi dobře. Od začátku nám však rozhodčí Sivera dával jasně najevo, že jemu jde o hodně, vrcholem jeho představení byla neodpískaná penalta na Racka, která byla jasně vidět snad i na Lysé hoře. Náš tým však bojoval s nepřízní osudu a snažil se praktikovat otevřený a útočný fotbal, což se mu po většinu utkání také dařilo. Nutno říci, že remíza byla pouze logickým vyústěním naší špatné koncovky, která nás však provází po celou jarní část soutěže. Šance Bandyho i dalších borců doslova volaly po brance, avšak jen jedna střela se ujala, autorem branky byl Brezula, který ve 20. minutě srovnával skóre na 1:1.

V závěru zápasu ještě trefil břevno Bandy, kterému však nebylo přáno se v tomto utkání prosadit. Zápas opět ukázal, že dokážeme hrát dobrý fotbal, ale nedokážeme efektivně proměňovat naše šance.

Poslední zápas v Krajském přeboru odehrajeme v sobotu doma s Heřmanicemi. Doufáme, že se náš tým důstojně rozloučí s touto výsledkově nepovedenou sezónou a dokáže si, že se může měřit i s týmy s postupovými ambicemi.