SK Polanka 3:0 FC Vratimov

Sestava: Juras – Jašek, Pohludka, Michalčák, Klimsza – Brezula (46. Stuchlík), Pešek J., Dawid, Pešek R., Racko – Osvěčík

Z Polanky odjíždíme bez bodu.

Dnes jsme zajížděli na půdu soupeře, který se pohybuje v klidném středu tabulky, a proto jsme věřili v zisk nějakého bodu. První poločas odpovídal našemu úmyslu, měli jsme dvě velké šance, ale první z nich nedokázal proměnit J. Pešek, který napálil míč pouze do dobře postaveného Řehulky a při druhé šanci jsme také zakončili nešťastné, a tak především díky nepřesnosti v zakončení, ale také díky tomu, že Polanka trefila z přímého kopu pouze břevno, jsme hřiště po poločase opouštěli za stavu 0:0.

Po vcelku vydařené první půli jsme všichni věřili, že se nám v Polance podaří bodovat. Bohužel opak byl pravdou, druha půle nám zejména díky individuálním chybám vůbec nevyšla. První branku nám soupeř vstřelil, jak už to u nás bývá, ze standardky, při které nedokázal Klimsza uhlídat hlavičkujícího Mašlanku, který tak poslal Polanku do vedení 1:0, tato branka zkušené mužstvo Polanky uklidnila natolik, že už si svůj náskok pohlídala, a dokonce nás ještě po gólech Ševčíka a Mašlanky dvakrát potrestala. V posledních minutách hry už žádná další branka nepadla, a tak byl konečný stav 3:0.

Je třeba pogratulovat soupeři, který byl v zapase lepší a zasloužené zvítězil. Naše mužstvo se se musí poučit z individuálních chyb, rychle se otřepat a dívat se dopředu, jelikož hned v úterý je na programu dohrávka na půdě Čeladné, utkání startuje v 16:30.