V sobotu 25.2 sehrálo A mužstvo další zapas v rámci zimního turnaje, a to proti tymu Heřmanic. Jeden z aspirantu na postup do divize určíte prověřil domácí borce, kteří byli oslabeni hned o několik hráčů z důvodu nemoci či zraněni, více než dobře. Trenér Hořínek neměl před zápasem moc na výběr, a tak mu nezbývalo nic jiného, než aby si vypůjčil určité hráče z B týmu, jmenovitě se jednalo o bratry Třísky a Hudečka. Nutno dodat že tito kluci přistoupili k utkaní velmi zodpovědné a pomohli ke konečné těsné výhře v poměru 1:0. Pochválit však je potřeba všechny co do utkaní zasáhli, a to především z důvodu velké nepřízně počasí, i přes tuto maličkost se však hrál hodně svižný fotbal s mnoha pěknými akcemi. Na obou stranách byla k vidění velká spousta šancí, dokonce i nějaká ta tyčka, ale byl to domácí tým, který se dokázal jako jediný prosadit a prokázal tak velkou touho po vítězství. Jediným střelcem utkání se stal náš nový snajpr Bandy, který v závěru utkaní nedal Andrejkovi v brance Heřmanic šanci a z úhlu nekompromisně zavěsil bodlem. Naši kluci se opět přesvědčili, že když hraji jako jeden tým a makají na 100 %, tak mají šanci na úspěch i v zápasech proti takto silným týmům. Doufejme, že do začátku soutěže se dají všichni hráči do pořádku a budeme tak připraveni na jarní část soutěže v plné síle.

Sestava: Černý – Stuchlík, Pohludka, Michalčák, Jašek – Brezula, Pešek Jiří, Uherčík, Dawid – Osvěčík, Svěnčík. Střídali: Tříska Tomáš, Tříska Aleš, Hudeček, Bandy a brankář Juras.

Už zítra 29.2 v 18.30h můžete vidět naše hráče v dalším utkání v rámci turnaje, a to v dohrávce s rivalem z Šenova. Budeme se na vás těšit i přes pravděpodobně velmi mrazivé počasí.