FC VRATIMOV – D. LUTYNĚ 4:2 (2:0)

Od začátku jsme měli otěže ve svých rukou. Chvílemi to vypadalo, že hosté byli v kostele, protože měli neuvěřitelné štěstí, což už asi v sezoně mít nemohou. Po celou dobu jsme měli hru ve své moci, a to co jsme dokázali spálit je až nepředstavitelné. Bylo až úsměvné, jak naši hráči po krásných kombinacích zahazovali jednu šanci za druhou. Před prázdnou brankou selhali Klejnot, Svěnčík a dvakrát Vojkovský. Střeleckou smůlu protrhl až ve 24. minutě Pařenica. Stejný hráč upravil poločasové skóre na 2:0 těsně před odchodem do kabin.

Na začátku druhé půle pojistil náš náskok třetím gólem Tomáš Tříska a zdílo se, že budeme řešit jen výšku naší výhry. Hosté ale po ojedinělé akci snížili v 61. minutě na 1:3 a v 70. Pegřimek dokonce upravil na 3:2. S ohledem na dění na trávníku to bylo hodně překvapivé. V 80. minutě nám klid vrátil na kopačky Stanislav Tříska, který upravil na konečných 4:2. Poté jsme spálili další tři šance, takže se skóre nezměnilo.

Naše výhra byla zcela zasloužená a měla být mnohem vyšší.

Branky:24. a 44. Pařenica, 56. Tříska T., 80. Tříska S.

Sestava: Kubala – Gara, Drozd, Stuchlík – Klejnot, Pešek – Tříska T. (69. Vojkovský), Pařenica (86. Hudeček), Kašuba (76. Tříska St.) – Svěčík (89. Pešek D.), Lukeš (90. Tříska A.).