SK STONAVA – FC VRATIMOV 3:2 (1:2)

V první půli jsme na velmi špatném trávníku měli více ze hry. Oba celky se snažily hrát útočně.

Domácí se ujali vedení ve 22. minutě. Poté jsme zvýšili na obrátkách a Klejnot ve 30. minutě po přihrávce Martina Lukeše ranou z dvaceti metrů srovnal na 1:1. Tým pokračoval v tlaku a v 43. minutě ho korunoval Radim Pešek, kterého vybídl ke skórování Marin Svěnčík – 1:2. A mohlo být ještě veseleji. Těsně před odchodem do kabin chybělo další střele Klejnotovi jen pár centimetrů.

Ve druhé půli nastoupili naši borci s menší aktivitou a nakonec na to doplatili. Měli jsme další slibné šance. Lukeš trefil tyč a zvýšení náskoku bylo blízko. Postupně začali domácí získávat jistotu a ovládli střed hřiště. Trenéři se snažili střídáním otupit narůstající tlak domácích, ale to se nepodařilo a po krásné kombinaci Stonavští v 62. Minutě srovnal Kisel na 2:2. Obě mužstva chtěla vyhrát a otevřela zadní vrátka. Když už se zdálo, že zápas skončí remízou, postavil se k trestnímu kopu Ondrej Hančin a v 85. minutě rozhodl krásnou střelou z 30 metrů o tom, že body zůstanou ve Stonavě.

Branky: 22. Šuster, 62. Kisel, 85. Hančin – 30.Klejnot, 43. Pešek

Sestava: Kubala – Gara, Stuchlík, Pešek – Klejnot, Pařenica – Kašuba, Tříska T. (83. Hudeček), Vojkovský M. (Tříska S.) – Svěnčík, Lukeš